Aparat cu aductiune de aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant autonom, cu aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant, cu aductiune de aer comprimat aparat de protectie respiratorie izolant autonom pentru evacuare tip BIOCELL aparat de protectie respiratorie izolant autonom pentru evacuare model EVAK Costum-combinezon-de-protectie-antichimic 1a si 1b masca panoramica semimasca unica folosinta aparat cu ventilatie asistata Obturatoare pneumatice gonflabile etansare si verificare conducte canalizare detectoare portabile gaze toxice compresor aer respirabil verificaea aparatelor de respiratie

DETECTOARE PORTABILE DE GAZE TOXICE


Detector portabil tip ToxiPro pentru clor

 

In acest moment produsul nu mai face parte din oferta noastra. Va rugam reveniti.

 

detector monogaz

Detectorul de clor ToxiPro este un detector de gaze cu un singur senzor, avand o constructie simpla si robusta. Bateria inlocuibila tip CR2 cu litiu ii asigura pana la 9.000 ore de functionare si monitorizare continua a mediului. Ecranul luminat, cu cristale lichide, poate afisa valoarea curenta masurata, dat si ora precum si valorile calculate ale STEL si TWA.

Detectorul de clor ToxiPro dispune de trei moduri de alarmare: sonora, vizuala si vibrare. Alarmele sonore si vizuale sunt diferite pentru cele doua praguri de alarmare (Atentionare si Pericol). Mai mult, fiecare alarmă vizuală, în versiunea standard, este prevăzută atât cu LED-uri galbene cât şi roşii, de înaltă vizibilitate. În modul avertizare, se vor aprinde cele trei indicatoare luminoase galbene, iar in modul pericol, se vor aprinde cele trei LED-uri roşii. Pragurile de alarmare sunt setabile in functie de necesitatile clientului si de legislatia aplicabila.

Domeniul de masurare al detectorului de clor ToxiPro este de la zero la 20ppm cu o precizie de 1 ppm.

Detectorul de clor ToxiPro dispune de o memorie ce permite inregistrarea ultimelor 20 alarme, cu datele corespunzatoare ficarei alarme, respectiv data, momentul de inceput si de sfarsit al alarmei, valoarea maxima si valoarea medie de clor din aceasta perioada.

De asemenea, detectorul de clor ToxiPro poate oferi si inregistra informatii privind STEL (Short Term Exposure Limit - Limita de expunere pe timp scurt) si TWA (Time Weighted Average - Media de expunere pe 8 ore).

La detectorul de clor ToxiPro calibrarea este simpla si la indemana utiliztorului, fara a necesita o calficare speciala. Detectorul de clor este insotit la livrare de adaptorul special pentru calibrare manuala, iar calibrarea cu statia de calibrare IQ ExpressTM Docking Station este complet automatizata.

Transferul pe PC al jurnalului de evenimente (alarme) si al jurnalului de date (citiri la intervale precizate de utilizator) se face prin portul infrarosu cu care este dotat detectorul de clor ToxiPro. Jurnalul de date poate cuprinde 7200 citiri la intervale precizate de utilizator, respectiv 120 ore la setarea implicita a intervalului de un minut.

 

Manual utilizare

Prospect

   
 

Detector de monoxid de carbon

Detector de oxigen

Detector de hidrogen sulfurat

Detector de clor

Detector de amoniac

Detector de acid cianhidric

Detector de hidrogen fosforat

Detector de dioxid de azot

Detector de dioxid de sulf