Aparat cu aductiune de aer comprimat ariac ariac aparat evacuare escapecostum de protectie antichimic, tip 1A etans la gaze masca panoramica Obturatoare pneumatice conducte ariac ariac

APARAT DE PROTECTIE RESPIRATORIE
IZOLANT, AUTONOM, CU AER COMPRIMAT,
CU CIRCUIT DESCHIS, PENTRU EVACUARE,
MODEL EVAK


Aparatul de respiraţie izolant cu circuit deschis, cu aer comprimat, pentru evacuare, tip EVAK este avizat ca echipament individual de protecţie conform legislaţiei in vigoare si porta marcajul CE.

Aparat de protectie repiratorie pentru evacuareDESTINATIE:

Aparatul de respiraţie tip EVAK este indispensabil în următoarele situaţii:

În spaţii închise, în caz de incendiu, când se degajă diferite gaze toxice şi când, prin ardere, se consumă oxigenul din atmosferă. În acest gen de intervenţie masca cu cartuş filtrant nu poate oferi protecţia respiraţiei, fiind chiar fatală personalului de intervenţie. Cu aparatul de respiraţie tip EVAK se poate face evacuarea personalului surprins în zona afectată, fără riscuri de intoxicare şi, de asemenea, se poate interveni rapid şi operativ exact la locul de declanşare al incendiului, pentru îndepărtarea focarului. În spaţii protejate cu instalaţii de stins incendiu cu CO2 când, după inundarea cu CO2 pentru stingerea incendiului, oxigenul necesar respiraţiei lipseşte în totalitate. În asemenea situaţie, aparatul de respiraţie este singurul care oferă o protecţie totală a respiraţiei şi care permite intervenţia rapidă şi la obiect pentru stingerea eventualelor focare rămase aprinse. Aparatul permite de asemenea evacuarea fără riscuri a persoanelor surprinse în zone afectate de declanşarea instalaţiei de stins incendiu.


AVANTAJE: