Aparat cu aductiune de aer comprimat ariac ariac aparat evacuare escapecostum de protectie antichimic, tip 1A etans la gaze masca panoramica Obturatoare pneumatice conducte ariac ariac

INSTRUIRE


S.C. PROSALV S.R.L. asigură următoarele tipuri cursuri de instruire şi autorizare de personal pentru aparatele de respiraţie izolante autonome cu aer comprimat produse şi comercializate:

Curs A - de instruire şi autorizare pentru utilizarea, întreţinerea, şi verificarea periodică a aparatelor de respiraţie. Persoanele instruite vor fi autorizate şi pentru efectuarea de mici reparaţii:

Durata cursului este de 3 zile lucrătoare şi se desfăşoară la sediul societăţii noastre. Pentru efectuarea lucrărilor menţionate la punctul 1 este necesar să aveţi în dotare o trusă universală de verificat etanşeităţi şi depresiuni.

Curs B de instruire şi autorizare pentru utilizarea, întreţinerea, verificarea periodică, verificarea generală - anuală şi repararea aparatelor de respiraţie

Durata cursului este de 10 zile lucrătoare şi se desfăşoară la sediul societăţii noastre. Pentru efectuarea lucrărilor menţionate este necesar să aveţi în dotare următoarele: stand computerizat specializat pentru verificarea aparatelor izolante in regim static si dinamic, scule şi dispozitive specifice, piese de schimb, compresor aer respirabil etc.

Totodată vă mai informăm următoarele:

Peroana de contact: Cornel SOIGAN 0745-014.150