Aparat cu aductiune de aer comprimat ariac ariac aparat evacuare escapecostum de protectie antichimic, tip 1A etans la gaze masca panoramica Obturatoare pneumatice conducte ariac ariac

STAND COMPUTERIZAT PENTRU VERIFICAREA
APARATELOR DE RESPIRATIE IZOLANTE
TESTAIR 3


TESTAIR 3 este un echipament computerizat de evaluare a performantelor aparatelor de respiratie izolante autonome (ARI) si a altor tipuri de echipamente care furnizeaza aer pentru protectia respiratiei. TESTAIR 3 are un burduf (membrana armonica) controlat de calculator care functioneaza ca un plaman artificial. Burduful simuleaza inspirarea si expirarea aerului prin gura unui cap de testare in acelasi mod cum ar face-o un om care poarta un aparat de respiratie.

Testarea se face prin conectarea unui ARI, sau a oricarui alt echipament de protectie a respiratiei, la capul de testare. In felul acesta TESTAIR 3 este pregatit pentru analizarea modului de functionare a ARI prin intermediul unor teste functionale si verificari. TESTAIR 3 este controlat printr-un calculator personal astfel incat prin intermediul unui meniu simplu se pot da comenzi pentru: variatia ritmului respirator, selectarea tipului de test sau a altor paramentri de testare. TESTAIR 3 poate sa testeze o mare varietate de echipamente de protectie respiratorie tocmai datorita acestei capacitati a sa de a simula diferite ritmuri respiratorii si conditii de testare.

stand verificare aparate respiratie izolante

Manual de utilizare

Setari pt. ARIAC 98

Setari pt. ARIAC PLUS